E-cigaretter skal genfyldes med e-væske

e-væskeE-cigaretter et nyt koncept, som i de seneste par år har haft en voldsom fremgang. For bare 5 år siden kunne man stort set ikke finde dem, men nu er de at finde på alle gader og stræder, med alle mulige forskellige slags smag, uanset hvad man bedst kan lide. E-cigaretter fungerer sådan, at de skal genfyldes med e-væske, for at de kan fungere. De minder altså om almindelige cigaretter, men fungerer på en helt anden måde. Der er et væld af fordele når man sammenligner med en mere konventionel cigaret, så der er ingen grund til ikke at skifte.

Sådan fungerer de

E-cigaretter skal som sagt genfyldes med e-væske. De fungerer nemlig på den måde, at i stedet for en tobak der brænder, så hælder man denne væske i sit apparat, som så ved hjælp af et batteri varmer denne væske og får den til at fordampe. Det danner så den røg, som man så kan inhalere. Væsken kan smage af alt fra champagne til jordbær – eller bare almindelig tobak, hvis man helst vil det. Man kan også få væsker der indeholder nikotin, så man får det samme kick, men slipper for alle de sundhedsskadelige stoffer.

Fordelene ved e-cigaretter der skal genfyldes med væske

Der er mange fordele ved sådan nogle e-cigaretter der skal genfyldes med væske. De er for det første meget billigere. Det tager meget længere tid at bruge væsken, hvis man sammenligner med almindelige, dyre cigaretter, som er pålagt et hav af afgifter. Det er selvfølgelig ikke gratis, men det koster væsentligt mindre. Derudover er der selvfølgelig også den største effekt, som er den mange går efter. Det er nemlig på ingen måde sundhedsskadeligt, da væsken kun fordamper og ikke skaber en skadelig røg. Det er grunden til, at de er blevet så populære.

 

 

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *