Skak er et af de ældste og mest populære spil

skak er stadig meget populærtSkak er ét af verdens ældste og populæreste spil. Det er et brætspil for to, hvor målet med spillet er at sætte modparten ”skakmat”. Det gør man ved at angribe modpartens konge.

Skak er på mange måder et mentalt spil, da man skal tænke sig godt og grundigt om og sidde stille. Det gælder om at være strategisk og taktisk, og det kan på mange måder være et svært spil, hvis ikke man har sat sig ordentligt ind i de forskellige muligheder, træk og regler. Man bør undersøge reglerne nøje, før man springer ud i at spille skak, da det kan være ret omfattende at skulle lære.

Skak benyttes ikke blot til underholdning en søndag hjemme i stuen, men er faktisk også en central del af flere konkurrencer. Flere lever af at spille skak, men det skal man selvfølgelig være utrolig dygtig til, før man kan. I dag er der også mulighed for at man kan spille skak over nettet, hvilket er en fordel for de fleste, da mange bruger computeren eller mobilen i dagligdagen. På den måde kan man blive udfordret af computeren eller en virkelig spiller, og man kan nemt få flere timer til at gå med spillet, da det ofte kan vare lang tid fra start til slut.

 

Disclaimer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *