Resteröds – moderigtigt undertøj

Jeg har altid været optaget af herremoden, selvom jeg var en rigtig fodbolddreng. De to ting hænger traditionelt set ikke sammen, men ikke desto mindre forholder det sig sådan for mig. Jeg kan nemlig svært godt lide at købe tøj – og jeg elsker at finde nye tøjmærker, der laver lækkert modetøj til mænd.

Et af de tøjmærker, som jeg har fået øjnene op for, er Resteröds. Det er et svensk tøjmærke, der har specialiseret i at lave lækkert undertøj til mænd og kvinder. Lyder det bekendt? Ja, så er det nok fordi tøjmærket Björn Borg også er fra Sverige – og også producerer lækkert undertøj. Men Björn Borg har jeg kendt til længe, hvorimod Resteröds er mere eller mindre nyt for mig.

Bag om den svenske undertøjsproducent

Resteröds blev etableret tilbage i 1935, hvor brødrene Mattson brugte deres hårdt tjente penge på en symaskine. Her begyndte de at eksperimentere med forskellige ting og sager, og lidt efter lidt kom ideen om lækkert herreundertøj til verden. De begyndte at lave underbukser i god kvalitet til mænd – og det originale design har faktisk ikke ændret sig siden 1935.

Siden den spæde start med en enkelt symaskine, er det gået stærkt for Resteröds. Det blev hurtigt en succes med den kvalitetsbevidste undertøj, og i dag kan du finde Resteröds over hele verden. Herhjemme er det også blevet en stensikker succes – og frontfiguren for Resteröds i Danmark, er ingen andre end bokseren Patrick Nielsen. Resteröds har stadigvæk base i Ljungskile, på trods af at produktionen er steget gevaldigt siden den spæde start.

Selvom du stadigvæk kan finde det originale design fra Resteröds, så står deres kollektion altså ikke helt stille – de har nemlig udvidet med flere designs. Særligt deres kollektioner ’trend’ og ’original’ er flotte. I disse kollektioner er der store fokus på farver og prints, foruden den lækre kvalitet naturligvis.

Jeg har personligt selv investeret i flere par underbukser fra Resteröds – og jeg er absolut ikke skuffet. Kanten er en smule bredere end på de klassiske Bjørn Borg, men det gør bestemt ikke mig noget. Jeg har dem gemt godt i skabet, så de kun bliver brugt til særlige lejligheder. Det er min lille luksus.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *