Et depotrum er perfekt til de ekstra ting

depotrumEt depotrum kan være virkelig brugbart i rigtig mange situationer. Det kan fx være, at du er i gang med at flytte, og derfor for en midlertidig periode, har behov for at dine ting er opbevaret på et depot. Det kan også være på mere permanent basis, hvis kæresten synes, at dine ting er grimme og derfor smider dine ting ud. Et depotrum er perfekt til de ekstra ting – her er nogle råd til, hvordan du bedst får plads til dine ekstra ting.

Depotrum – udnyt højden

Er det et privat anliggende, så er det vigtigt, at du husker at udnytte højden til fulde, når du bruger et depotrum – i hvert fald hvis du vil have mest muligt for pengene. Det kan du fx gøre ved at stable dine ting helt op til loftet, når du flytter dem derned.  Når du stabler i dit depotrum, er det dog vigtigt, at du husker at smide de tunge ting nederst, da de lette ting risikerer at blive mast, hvis du smider nederst. Uanset hvad, så er depotrum perfekt til de ekstra ting!

Depotrum – indret dig smart

Selvom ovenstående fortalte os, at vi skal udnytte pladsen og specielt højden bedst muligt, så er det dog en sandhed med modifikationer. For placerer du dine ting for tæt på hinanden, så risikerer du, at der ikke kommer noget luftcirkulation i rummet, hvilket dine ting bestemt ikke har ret godt af. En anden ting du bør huske, når du indretter dig smart, er at have de ting, som du oftest skal bruge forrest, således at du nemt kan komme til dem. Desuden er det også hensigtsmæssigt, at lave en lille gang i depotrummet, så du forholdsvis let kan komme til alle dine ting.

Et depotrum er altså perfekt til de ekstra ting – bare husk at indrette dig ordentligt!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *