Senior date er kommet

seniorDe senere år er der kommet et helt nyt fænomen i den moderne verden, nemlig senior dating. Det er blevet helt normalt, at to ældre mennesker inviterer hinanden på date, en såkaldt senior date.

Tidligere var dating forbeholdt unge mennesker, som enten søgte en kæreste, en ven, eller måske en sexpartner. Stille og roligt udvikledes andre datingsider, som f.eks. datingsider for homoseksuelle, og datingsider for seniorer. Det betød også at senior dates blev et normalt billede.

Hvad er en senior date?

En senior date adskiller sig ikke fra alle mulige andre dates. Det handler om at to mennesker mødes, lærer hinanden at kende, og oplever et eller andet sammen. Man fornemmer kemien, humøret, og personens egenskaber. Derudover får man nogle dejlige og forskellige oplevelser, og man udveksler måske historier og livserfaring. En senior date indeholder også disse ting, men senior dates adskiller sig måske lidt fra andre dates, fordi seniorer ofte er lidt mere afslappede, og ikke så fokuserede på det perfekte menneske. Seniorer ved nemlig godt at der ikke findes perfekte partnere. Derfor fokuserer man mere på de positive sider, og på at have nogle gode timer sammen.

Hvordan foregår en senior date?

En senior date kunne måske starte med en gåtur i skoven, hvor man kan gå og snakke. Samtalerne går ofte lidt nemmere hvis man bevæger sig mens man snakker, og man har mulighed for at tale om naturen, og de oplevelser man møder på ens vej. Her kan man hurtigt fornemme om man har noget at snakke om, og om den anden person virker tiltalende. Efter gåturen kan man tage en middag på en restaurant i nærheden, hvis man har lyst til at lære den anden person bedre at kende. På den måde er man ikke tvunget til at sidde og spise i flere timer, hvis den anden person er uinteressant eller uudholdelig. Man kunne også tage på museum, i biografen, eller måske til en forestilling på teatret. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Hvorfor dater seniorer?

Formålet med en senior date kan være mangeartet, men oftest forsøger man at finde en ny partner. Der er nemlig ikke nogen der siger at det skal være slut med tosomhed, bare fordi man har mistet sin tidligere partner. Hvorfor skal man ikke kunne nyde oplevelserne med en anden, bare fordi ens første partner er væk? Det kan også være at man er blevet skilt, og man derfor er klar til at komme ud og møde nye mennesker.

Livet handler om den kærlighed og samhørighed man har med andre. Derudover handler livet om at få fede oplevelser. Alle disse ting oplever man kun sammen med andre mennesker. Derfor skal man ud og have en partner som man kan dele livet med, og derfor er senior dates blevet mere og mere almindeligt, og flere og flere seniorer er begyndt at date. Dette er en positiv og livsbekræftende udvikling, fordi det viser at livet ikke er gået i stå, bare fordi man har rundet de 50-60 år. Der kan være rigtigt mange gode år tilbage, som man selvfølgelig skal nyde.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *