Dating er flyttet på nettet

Vi lever i en digital verden og kultur. Rigtig meget er blevet digitalt, nettet er blevet kæmpestort og det hele er fortsat under en rivende udvikling.

Dating er et stort begreb og hvad det indebærer er meget forskelligt fra person til person. Inden nettet mødtes man måske fysiske steder. Måske så man en sød person i byen, i skoven, på stranden eller i kantinen. Mulighederne er mange.

Selvfølgelig mødes mange i dag stadig på den måde og mange unge mennesker mødes naturligvis stadig i byen. En del oplever dog at være generte og måske har man ikke rigtig modet til at gå over og tale med en, man synes ser sød ud i kantinen. I dag findes der diverse dating sider på nettet, som kan gøre den første kontakt letter. Dating på nettet er simpelthen blevet en kæmpestor ting.

Dating hjemmesider og apps

Dating på nettet startede med diverse hjemmesider, hvor man kunne oprette en profil. Man kunne se andres profiler og skrive til personer som man finder interessante. Derigennem kunne man så eventuelt aftale at mødes til en date.

I dag er der udviklet diverse dating apps. På mange af dem opretter man profiler med en smule information om sig selv. Man tilføjer en masse billeder – primært af sig selv. Herefter swiper man ”ja” eller ”nej” til om man kan lide en person eller ej.  Man liker altså. Liker to personer hinanden kaldes det et match. Et match får så mulighed for at chatte sammen igennem datingappen.

Sociale medier

Ofte rykker man hurtigt fra datingappen og videre over på andre sociale medier. Måske udveksler man snapchat profiler eller følger hinanden på instagram. Derefter skriver eller ringer man sammen. Denne måde dater rigtig mange på i dag. De sociale medier er en stor del af rigtig mange menneskers liv. Især de unge, men mange andre er også kommet med. Dating er flyttet på nettet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *