Fodboldgolf er super sjovt

Mange venner eller familier har hvert år en dag, hvor de er sammen hele dagen for at udføre nogle sjove aktiviteter og bare hygge sig i hinandens selskab. Det kunne for eksempel være, at man spiller noget fodbold sammen, måske tager man i svømmehallen eller noget helt andet. Hvis du og dine venner eller familie er ved at planlægge sådan en dag sammen, men I ikke helt ved, hvad I skal lave endnu, så kan I overveje at spille et spil ved navn fodboldgolf sammen!

Et spil, som alle kan være med til

Hvis ikke du har hørt om fodboldgolf før, så er det kort sagt en blanding mellem fodbold og golf, hvilket du måske allerede havde gættet ud fra navnet. Spillet handler bare om at sparke til en fodbold, så den ryger ned i et hul. På banen er der flere forhindringer, så det er slet ikke så let, som det lyder. Dog er det heller ikke et spil, hvor man skal være god til sport for at kunne være med, og uanset hvor gammel man er, kan man spille det! Det er super sjovt, og det er en rigtig god mulighed for at få noget frisk luft, mens man bruger kvalitetstid sammen med sine venner eller familie.

Intet stress, bare ren hygge

Derudover er det også et godt spil at spille sammen med andre, for selvom det egentlig er en konkurrence, hvor det handler om at bruge færrest spark på at få sin bold i hullet, er det slet ikke noget, som man behøver at stresse over. Man skal nemlig ikke løbe eller tackle hinanden, og det er bare et helt afslappet spil, som man kan spille i det tempo, man nu har lyst til.

Hvis det lyder som noget, du og dine venner eller familie kunne være interesserede i at spille, så bør I helt klart gøre det!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *