Backgammon er et spil til hele familien

At spille backgammon kan være et fantastisk supplement til andre brætspil, da spillet har relativt simple regler, og typisk ikke tager længere end et sted mellem 15-30 minutter. Backgammon er et spil, der har været fremme i mange år, men det er i særdeleshed et spil der stadig holder.

Hvorfor vælge backgammon frem for andre brætspil?

At spille backgammon kan være lidt at en rutsjebanetur, hvor man i perioder føler det går skidt, men til sidst ender med sejrens sødme. Selvom man skal overveje hvert et træk, som i så mange andre spil, har terningerne i spillet en vis effekt på tilfældigheden i spillet, hvilket også gør at to spil aldrig er ens.

Man kan spille backgammon mod alle

Så snart man har lært reglerne, er det let at lære andre at spille. Der er således ingen undskyldning for ikke at kunne finde ud af spillet. Om det er en kollega, ven eller en bedstemor er egentlig ligegyldigt, og så længe man er enige om reglerne, kan det være en god underholdning i pausen eller på familiebesøg.

Backgammon er altså et spil til hele familien, og man kan altid forsøge sig med småturneringer indbyrdes i familien, hvor man eventuelt kan sætte et præmie på højkant.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *