Mini-zoos er gode til børnefamilier

Mangler I et godt sted at tage hen, på en dag, hvor der skal ske lidt ekstra, så er en mini zoo et rigtig godt bud. Der findes mange spændende zoologiske haver og akvarier i Jylland især, men skal I afsted med hele familien, så er mini-zoos noget, der virkelig giver de mindste en oplevelse samtidig med, at det også er spændende og sjovt for resten af familiens medlemmer.

I en mini zoo er det oftest de mindre dyr, der gør sig gældende og der er altid mulighed for at fodre og klappe geder, kaniner, får eller måske høns.

Oplevelser for de dyreglade

Stort set alle børn elsker dyr og derfor er det oplagt at tage en tur i Zoo, men for de mindste kan det være svært at forstå, at man ikke må klappe ulven eller fodre aben. Vælger I i stedet at tage en tur i mini-zoo vil der være rig mulighed for at få en mere ’hands on’ oplevelser for både store og små dyreelskere.

Især i Jylland findes der rigtig mange muligheder for at komme helt tæt på dyrelivet og måske endda få lov at fodre geder eller små, bløde kaniner med mad I kan købe i gårdbutikken. Det er en rigtig hyggelig oplevelse for hele familien og de små vil med garanti elske det.

Tag madpakker med og nyd dagen sammen

Skal I på tur til mini-zoo, så er det også en mulighed for at gøre noget hyggeligt sammen som familie. Pak en lækker madkurv med sandwich, drikkevare og en lækker dessert og spis frokost sammen i det grønne, efter dyrene er blevet klappet og fodret. I en del af de mange mini-zoos, vil det også være muligt at købe mad på stedet, så I stadig kan nyde en hyggelig frokost uden madpakker. Tag et kig på nettet og find den mini-zoo, der skal danne rammerne om jeres næste familieudflugt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *