Jeg er presset

Jeg er ved at være presset – i stor stil. Jeg har nemlig lovet mine børn – en dreng på 7 år og to piger på hhv. 10 og 12 år, at de skal have en pakkekalender i år. Dvs., væk med julesokken og op med tre styk fiks og færdige pakkekalendere med hver 24 nydelige små pakker.

Jeg skal altså alt i alt have styr på 72 pakker. Og det skal jeg have inden den 1/12. Det er i dag den 28/11 og jeg er ikke gået i gang endnu – som i overhovedet ikke begyndt.

Pyha – jeg er vist ikke bare presset – jeg er mega enormt meget presset. Jeg føler faktisk stressen komme snigende ind over mig. Og med den følger både lidt små-nerver og en gang koldsved. For hvordan skal jeg dog overhovedet nå det?

Min redning

Men, men, men. Jeg tror endnu en gang, at Internettet kan vise sig at være min redning. Jeg har nemlig været ved at Google og fundet frem til den her side: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/pakkekalender/. Og hold da fast, der kan jeg da vist hente alle de pakker, som jeg har brug for.

Samtidig lover at Hyggeonkel at sende tingene afsted i dag, hvis bare jeg bestiller inden kl. 16. Og jeg tror faktisk, at jeg når det. Og med den omgang pakker jeg skal bruge, bliver det også fragtfri levering. Så bliver det da vist ikke meget bedre 😊

Nå, ikke mere tid til at skrive her på bloggen. Jeg må i gang med at lægge varer i indkøbskurven, så jeg kan nå at få det sendt afsted i dag.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *